Kummikoiramme Toope


PÄIVÄNKAKKARAN KOIRAKUMMI TOOPE ESITTÄYTYY! J

Olen 5-vuotias labradorinnoutaja uros Arcticriver´s Juniordream alias Toope. Olen saanut kunnian toimia kevättalvesta 2013 Päivänkakkaran koirakummina. Vierailen yhdessä emäntäni Helin kanssa noin kerran kuukaudessa Päivänkakkarassa. Tehtäviini kuuluu antaa lapsille koiravaljakko ajelua talvella pulkalla ja kesällä rattailla. Lopuksi istuksin rapsuteltavana, unohtamatta sitä tärkeintä, nauttien nakkipalkasta, nam. Ja se mahtava kiritys, mitä vuoroaan odottavat pitävät on niin mainiota ja aitoa kuunneltavaa, että sitä tunnetta ei voi missään muualla kokea.

Luonteeltani olen toiminnanhaluinen ja ihmisystävällinen herrasmies. Nautin suunnattomasti huomion keskipisteenä olemisesta. Olen luonteeltani myös vilkas, mutta osaan silti olla varovainen lasten kanssa.

”Koiranviraltani” olen SRVA jälkikoira (suurriistan virka-apu), joten valjaat ovat minulle tuttuakin tutumpi työkalu. Harrastan emäntäni kanssa MEJÄILYÄ (metsästysjäljestystä), sekä syksyisin käyn vesilinnussa, kuin myös metsäkanalinnussa, unohtamatta sitä varsinaista ”leipälajiani” haavakko hirvien etsintää. Muu aika meneekin sitten viettäen normaalia koiranelämää, joten tämä kummina toimiminen tuo mukavaa vaihtelua meille molemmille.

Kiitos tästä kunniasta kaikille teille sinne Päivänkakkaraan.

t. Toope ja Heli

Kuvaaja: Ari Reinikainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienet lapset päiväkodissa

 Helsingin sanomat uutisoi 20.9.2023 artikkelissaan kuinka entistä suurempi osa lapsista aloittaa päiväkodissa alle 3-vuotiaana. Myös yksivu...