Hoitopaikan hakeminen ja asiakasmaksut


Päivänkakkaran hoitopaikoista on tykätty erityisesti päiväkodin pienuuden, henkilökunnan joustavuuden ja pysyvyyden sekä sisarusryhmän vuoksi. Myös monenlaiset projektimme musiikin, liikkumisen ja perinteiden saralla ovat saaneet kiitosta vuosien varrella.

Hoitopaikkaa kannattaa kysellä aina. Maun mukkaan pirrauttamalla Sannalle 0443535785 tai näpräämällä s-postia osoitteeseen paivakoti@paivankakkara.fi :)

TÄLLÄ HETKELLÄ meillä on täytetty lukuvuosi 2022-2023, mutta syksylle 2023 otamme hakemuksia vastaan :)

Perheiden yllättävien elämäntilannemuutosten takia on huomattu, että myöhäinenkin hakemus kannattaa, koska vuoden ja vuosien aikana jonosta ehtii monista syistä poistumaankin väkeä jonosta.

Otamme ensisijaisesti vanhat asiakkaat takaisin ja jo hoidossa olevien sisarukset. Sen jälkeen täytämme päiväkodin ilmoittautumisjärjestyksessä sen mukaan miten meillä on paikkoja vielä vapaana. Asiakasperheiden pysyvyyden takia otamme vuosittain sisään hyvin pienen määrän uusia perheitä, jolloin jono liikkuu hitaasti. Joinain vuosina se ei ole liikkunut yhtään, useimmiten saamme muutaman uuden perheen :)

Palvelusopimuksen jälkeen asiakasperhe hakee palvelusetelin. Asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa hoidossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienet lapset päiväkodissa

 Helsingin sanomat uutisoi 20.9.2023 artikkelissaan kuinka entistä suurempi osa lapsista aloittaa päiväkodissa alle 3-vuotiaana. Myös yksivu...