Hoitopaikan hakeminen ja asiakasmaksut


Päivänkakkaran hoitopaikoista on tykätty erityisesti päiväkodin pienuuden, henkilökunnan joustavuuden ja pysyvyyden sekä sisarusryhmän vuoksi. Myös monenlaiset projektimme musiikin, liikkumisen ja perinteiden saralla ovat saaneet kiitosta vuosien varrella.

Hoitopaikkaa kannattaa kysellä aina. Maun mukkaan pirrauttamalla Sannalle 0443535785 tai näpräämällä s-postia osoitteeseen paivakoti@paivankakkara.fi :)

TÄLLÄ HETKELLÄ meillä on täytetty lukuvuosi 2021-2022, mutta syksylle 2022 otamme hakemuksia vastaan :)

Perheiden yllättävien elämäntilannemuutosten takia on kuitenkin huomattu, että myöhäinenkin hakemus kannattaa, koska vuoden ja vuosien aikana jonosta ehtii monista syistä poistumaankin väkeä.

Otamme ensisijaisesti vanhat asiakkaat takaisin ja jo hoidossa olevien sisarukset. Sen jälkeen täytämme päiväkodin ilmoittautumisjärjestyksessä sen mukaan miten meillä on paikkoja vielä vapaana. Asiakasperheiden pysyvyyden takia otamme vuosittain sisään hyvin pienen määrän uusia perheitä, jolloin jono liikkuu hitaasti. Joinain vuosina se ei ole liikkunut yhtään, useimmiten saamme muutaman uuden perheen :)

Palvelusopimuksen jälkeen asiakasperhe hakee palvelusetelin. Asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa hoidossa.

Tähän saakka olemme tarjonneet myös aamu- ja iltapäivähoitoa meillä hoidossa olevien perheiden esikoululaisille. Mahdollisuus tähän toimintaan tarkistetaan vuosittain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kukkia ja mehiläisiä

Päivänkakkarat ovat tänä talvena suunnanneet katseensa yhä selkeämmin niin sanottuun kehotunnekasvatukseen, joka onkin paljon enemmän kuin p...