perjantai 17. huhtikuuta 2020

Gurnauu! Onni on the road

Päivänkakkara sai Onni-kissan kahdeksan vuotta ensimmäiseksi eläinystäväkseen. 
Onni on alunperin syntynyt ystävämme Taina Huttusen käsistä ja sittemmin matkustanut kaukaisilta mailta Meijerin Rannan vierasvenesatamaan. Rantautuessaan Onni päätti jäädä eläkevirkaan Maitokujan uuninpankkokissaksi. 

Vanha seikkailuhenki heräsi Onnissa kuitenkin tälle talvea ja hän halusi alkaa matkustella lasten kodeissa. Sillä edellytyksellä tietysti, että olot pysyisivät yhä lokoisina ja pienistä seikkailuista ja sattumuksista saisi hieman mielenvirkinettä. Enää Onni ei matkusta laivalla vaan hänestä on tullut ihan sylikissa !

Onnin mukana kulkee päiväkirja, johon perhe pääsee ihmisten kielellä kertomaan mitä pieni kissaystävämme on saanut tuta visiittiensä aikana. Päiväkirjan lukeminen päiväkodin aamupiirissä on ollut tavattoman mielenkiintoista ja hauskaa, Kiitos tässä vaiheessa jo perheille kivoista hetkistä meille ja Onnille !

Viimemmäksi Onni pääsi Ilonan mukaan. Ilona on kohta 3-vuotias reipas Maitohorsmalainen, jolta kissojen hoito onnistuu mitä parhaiten, 

Tältä voi näyttää Onnin pitkä viikonloppu Ilonan majatalossa :) 

Luisteluretki Kiurujärven jäälle. Herkullisia kalaparvia niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana :o

Automatkailua turvaistuimessa tietenkin. Hui! Aivan erilaista kuin merillä.

Ulkoilua kevääseen heräävässä luonnossa. Pikkulintujen ääniä. Pikkulintuja ei jaksa vanha kisuli enää kiusia.

Tuo pieni olento on Onnista mielenkiintoinen. Kutsuvat sitä Ilonan pikkuveljeksi. Söpö ja äänekäs. Onni haluaa kokeilla samalla tavalla pötköttelyä ja potkimista.

Olipa mukavia päiviä! Heihei Ilonan perhe. Matkani taitaa jatkua maaseudulle. Ihan kuin jostain kuuluisi muu, ammuuuuu! Se tarkoittaa eläinten kielellä, että tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Leidit ja Gentlemannit; saanen esitellä päiväkodin syksyn uutuden, Panda-eskarin!

Leppoisan lämpöisen kesän vaihtuessa syksyyn alotimme uuden toimintakauden myötä myös Päivänkakkaran ensimmäisen esiopetusryhmän. Kiuruveden...