torstai 12. tammikuuta 2012

Tässähän ollaan kohta kuin Martti Metsähiiren unelmien Myökki Pyökki Metsässä...

...sillä kaikki metsän asukkaat tuntuvat olevan yhtä viisaita kuin itse Karhuvaari. Suuret ovat auttaneet pieniä ja pienet suuria, siitä lämmin kiitos taas kerran! Tällä kertaa niin monille halukkaille hyvän tavaran kaupihtijoille, lahjoittajille ja vinkkaajille. Kaikkea ei todellakaan tarvitse eikä kannata ostaa uutena, sillä niin paljon hyviä ja laadukkaita lasten tarvikkeita on komeroissa ja kätköissä vailla tarvitsijaa.
Erityisesti haluamme kiittää LC Kiuruvesi Nivan Puolisoita, jotka ovat ilmaisseet halunsa lahjoittaa meille soittimet lasten käyttöön. Tämä upea käden ojennus nähdään avajaisissa ja sen voimme taata, että pelit ja rensselit tulevat tarpeeseen ja kovaan käyttöön!
Muutenkin on niin mahdottoman hienoa ja mukavaa, kun ihmiset ovat halunneet kannustaa ja elää mukana tämän hankkeen eteenpäin viemisessä niin monin eri tavoin. Olo ei ole ollut yhtään orpo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Leidit ja Gentlemannit; saanen esitellä päiväkodin syksyn uutuden, Panda-eskarin!

Leppoisan lämpöisen kesän vaihtuessa syksyyn alotimme uuden toimintakauden myötä myös Päivänkakkaran ensimmäisen esiopetusryhmän. Kiuruveden...