Hoitopaikan hakeminen ja asiakasmaksut


Päivänkakkaran hoitopaikoista on tykätty erityisesti päiväkodin pienuuden, henkilökunnan joustavuuden ja pysyvyyden sekä sisarusryhmän vuoksi. Myös monenlaiset projektimme musiikin, liikkumisen ja perinteiden saralla ovat saaneet kiitosta vuosien varrella.

Hoitopaikkaa kannattaa kysellä aina. Maun mukaan pirauttamalla Sannalle 0443535785 tai näpräämällä s-postia osoitteeseen paivakotipaivankakkara@gmail.com :)

TÄLLÄ HETKELLÄ meillä on runsaasti hakemuksia jo syksylle 2018, jota pidemmälle emme ota varauksia. Perheiden yllättävien elämäntilannemuutosten takia on kuitenkin huomattu, että myöhäinenkin hakemus kannattaa, koska vuoden aikana jonosta ehtii monista syistä poistumaankin väkeä. Otamme ensisijaisesti vanhat asiakkaat takaisin ja jo hoidossa olevien sisarukset. Sen jälkeen täytämme päiväkodin ilmoittautumisjärjestyksessä sen mukaan miten meillä on paikkoja vielä vapaana.

Hoitosopimuksen synnyttyä autamme KELA.n yksityisen hoidon tuen ja kaupungin kuntalisän hakemusten täyttämisessä!


Asiakasmaksut 1.1.2018 alkaen:

Kokopäivähoito 290 e /kk (sama kattomaksu kuin kaupungin päivähoidossa)
4 pv/vko 230 e/kk.
3 pv/vko 194e/kk

25 h/vko 174 e/kk.

20h/vko 134 e/kk (vain subjektiivista päivähoito-oikeutta käyttäville)

Sisarusalennus on 68 e/kk/toisesta lapsesta.

Hoitomaksuun voi hakea tulosidonnaista yksityisen hoidon tukea KELAsta, jolloin asiakkaan omavastuuosuus hoidosta voi pienentyä.

Hoitomaksuun voi saada alennusta myös lomien ja ennaltailmoitettujen vapaapäivien osalta.


Tarjoamme myös aamu- ja iltapäivähoitoa meillä hoidossa olevien perheiden isommille sisaruksille ja vanhoille asiakkaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti