Hoitopaikan hakeminen ja asiakasmaksut

Hoitopaikkaa kannattaa kysellä aina. Maun mukaan pirauttamalla Katariinalle 0505701402 tai näpräämällä s-postia osoitteeseen paivakotipaivankakkara@gmail.com :)

TÄLLÄ HETKELLÄ meillä on useita hakemuksia jo syksylle 2017, jota pidemmälle emme ota varauksia. Perheiden yllättävien elämäntilannemuutosten takia on kuitenkin huomattu, että myöhäinenkin hakemus kannattaa, koska vuoden aikana jonosta ehtii monista syistä poistumaankin väkeä. Otamme ensisijaisesti vanhat asiakkaat takaisin ja jo hoidossa olevien sisarukset. Sen jälkeen täytämme päiväkodin ilmoittautumisjärjestyksessä sen mukaan miten meillä on paikkoja vielä vapaana.

Hoitosopimuksen synnyttyä autamme KELA.n yksityisen hoidon tuen ja kaupungin kuntalisän hakemusten täyttämisessä!


Asiakasmaksut 1.8.2016 alkaen:

Kokopäivähoito 290 e /kk (sama kattomaksu kuin kaupungin päivähoidossa)
4 pv/vko 230 e/kk.
3 pv/vko 194e/kk

25 h/vko 174 e/kk.
2 pv/vko tai 20h/vko 134 e/kk.

Sisarusalennus on 25 e/kk/toisesta lapsesta. Sisaralennus koskee vain kokopäivähoidon sopimuksia, joita ovat 3-5 pv/vko sopimukset.

Hoitomaksuun voi hakea tulosidonnaista yksityisen hoidon tukea KELAsta, jolloin asiakkaan omavastuuosuus hoidosta voi pienentyä.

Hoitomaksu maksetaan 11 kk vuodessa. Kalenterivuotemme alkaa kaupungin päivähoidon tapaan 1.8.

Tarjoamme myös aamu- ja iltapäivähoitoa meillä hoidossa olevien perheiden isommille sisaruksille ja vanhoille asiakkaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti